Paitin


€78,95
op voorraad
100% Nebbiolo
Na de oogst en het persen volgt de maceratie op de schil in staal roterende fermentoren bij een temperatuur van 26-30 ° C gedurende 12 dagen. Voor de malolactische fermentatie wordt de wijn in sloveense eiken vaten overgepompt waar hij 18 m Lees meer
Na de oogst en het persen volgt de maceratie op de schil in staal roterende fermentoren bij een temperatuur van 26-30 ° C gedurende 12 dagen. Voor de malolactische fermentatie wordt de wijn in sloveense eiken vaten overgepompt waar hij 18 m Lees meer
Paitin
Barbaresco Sori Paitin 2013
100% Nebbiolo
Na de oogst en het persen volgt de maceratie op de schil in staal roterende fermentoren bij een temperatuur van 26-30 ° C gedurende 12 dagen. Voor de malolactische fermentatie wordt de wijn in sloveense eiken vaten overgepompt waar hij 18 m
Na de oogst en het persen volgt de maceratie op de schil in staal roterende fermentoren bij een temperatuur van 26-30 ° C gedurende 12 dagen. Voor de malolactische fermentatie wordt de wijn in sloveense eiken vaten overgepompt waar hij 18 m
€78,95


€29,95
op voorraad
100% Barbera
Na de oogst en het persen gaat de fermentatie alcoholische vergisting door in rotofermenters gedurende 10 dagen bij 26- 28°.bNa de malolactische gisting rijpt de wijn verder voor 18 maanden in Sloveense eiken vaten. Voor het bottelen rust de Lees meer
Na de oogst en het persen gaat de fermentatie alcoholische vergisting door in rotofermenters gedurende 10 dagen bij 26- 28°.bNa de malolactische gisting rijpt de wijn verder voor 18 maanden in Sloveense eiken vaten. Voor het bottelen rust de Lees meer
Paitin
Barbera d'Alba DOC 'Campolive' 2016
100% Barbera
Na de oogst en het persen gaat de fermentatie alcoholische vergisting door in rotofermenters gedurende 10 dagen bij 26- 28°.bNa de malolactische gisting rijpt de wijn verder voor 18 maanden in Sloveense eiken vaten. Voor het bottelen rust de
Na de oogst en het persen gaat de fermentatie alcoholische vergisting door in rotofermenters gedurende 10 dagen bij 26- 28°.bNa de malolactische gisting rijpt de wijn verder voor 18 maanden in Sloveense eiken vaten. Voor het bottelen rust de
€29,95