• Lorem ipsum

Paitin

€29,95
op voorraad
100% Barbera
Na de oogst en het persen gaat de fermentatie alcoholische vergisting door in rotofermenters gedurende 10 dagen bij 26- 28°.bNa de malolactische gisting rijpt de wijn verder voor 18 maanden in Sloveense eiken vaten. Voor het bottelen rust de Lees meer
Paitin
Barbera d'Alba DOC 'Campolive' 2016
100% Barbera
Na de oogst en het persen gaat de fermentatie alcoholische vergisting door in rotofermenters gedurende 10 dagen bij 26- 28°.bNa de malolactische gisting rijpt de wijn verder voor 18 maanden in Sloveense eiken vaten. Voor het bottelen rust de
€29,95
€78,95
op voorraad
100% Nebbiolo
Na de oogst en het persen volgt de maceratie op de schil in staal roterende fermentoren bij een temperatuur van 26-30 ° C gedurende 12 dagen. Voor de malolactische fermentatie wordt de wijn in sloveense eiken vaten overgepompt waar hij 18 m Lees meer
Paitin
Barbaresco Sori Paitin 2013
100% Nebbiolo
Na de oogst en het persen volgt de maceratie op de schil in staal roterende fermentoren bij een temperatuur van 26-30 ° C gedurende 12 dagen. Voor de malolactische fermentatie wordt de wijn in sloveense eiken vaten overgepompt waar hij 18 m
€78,95