Marula GIN
De marulavrucht groeit aan de marulaboom of olifantenboom, zo genoemd omdat olifanten deze vrucht graag eten. De marulafruit begint te gisten in hun maag, waardoor de olifanten dronken worden. Geïnspireerd door dit fenomeen heeft men besloten een nieuwe g Lees meer
De marulavrucht groeit aan de marulaboom of olifantenboom, zo genoemd omdat olifanten deze vrucht graag eten. De marulafruit begint te gisten in hun maag, waardoor de olifanten dronken worden. Geïnspireerd door dit fenomeen heeft men besloten een nieuwe gin te creëren op basis van de marulavrucht uit Namibië. Andere bekende, handgeplukte botanische ingrediënten zijn jeneverbessen uit Toscane, lavendel uit de Provence, rozenblaadjes uit Bulgarije, koriander uit India en oranjebloesem uit Spanje. De mix van deze fijne ingrediënten uit de hele wereld resulteert in een sensuele gin met een exotisch tintje.
Geur en smaak karakteristieken
Deze Marula Gin heeft in de neus aroma's van perzik, abrikoos en lavendel. In de mond is hij zeer zoet met een mooie, lange afdronk.
Gezelschap
Deze Gin is naar eigen smaak te combineren met een neutrale Indian Tonic of een florale tonic.
Alcohol
40% vol.