• Lorem ipsum

 

Beleving in elke fles

Bij Grapestore heeft elke wijn een verhaal. Een verhaal dat ervaren kan worden bij het zien van het etiket, het proeven van de wijn of het ontdekken van hoe deze wijn gemaakt wordt. Daarvoor presenteert Grapestore een persoonlijke selectie van premium wijnen, mousserende wijnen en champagne waarbij originaliteit en kwaliteit, van wijngaard tot fles, centraal staan.

Met 1 doel… Telkens opnieuw een uniek moment en plezier te laten beleven vanaf de moment dat men de fles, het etiket en het verhaal ontdekt van waar en hoe deze prachtige wijnen zijn ontstaan. Tot en met uiteraard de voldoening tijdens en na het genot van de smaak.


In 1 woord… ‘Beleving’… alleen, met 2, met famillie en vrienden… ieder moment, iedere glas, iedere fles vertelt een verhaal en maakt een verhaal om te delen met je omgeving en blijft voor een alle lange tijd verankerd in mooie herinneringen van een prachtige avond, diner, degustatie… .

We respecteren dat nooit iedereen dezelfde smaak of budget wenst te besteden en bieden dan ook een ruime variatie waarbij we graag de nodige begeleiding bieden naar jou belevingsmoment.
Steeds met bijzonder veel aandacht voor de kwaliteit en originaliteit.

Hiervoor kan je terecht in één van onze premium stores en op onze webshop.